Update cookies preferences Skip to main content

Heutink personeelsfeest

Project ‘Circus Heutink’
Het Ministerie van Plezier is dé partij voor het creëren en organiseren van een uniek en op maat gemaakt evenement. Met Heutink’s 111-jarig bestaan was het tijd voor een jubileumfeest. De weg naar het jubileum toe was niet geheel zonder hindernissen; Corona gooide meerdere keren roet in het eten, waardoor de opdrachtgever riep: ‘Wat een circus!’.
Circus Heutink was geboren. Margriet Bulder, creatief medewerkster van het Ministerie van Plezier, schakelde TTM in voor de technische ondersteuning.

Een uniek feest
Een feest – zoals voor Heutink – moet echt een op maat gemaakt evenement worden. “Voor ons is het belangrijk een bedrijfsevenement volledig naar de wensen van de klant te organiseren. Zodat het echt uniek is. Daarom heb ik TTM meteen betrokken in het project. Zodat zij al bij de eerste schetsen en het (technische) concept meedenken: Hoe kunnen we dit (technisch) realiseren? Dat is hun expertise.” Er wordt altijd met een open begroting gewerkt, zodat alle partijen eerlijk en transparant kunnen werken. “Daar kun je bij TTM ook echt van op aan. Ze stellen – binnen het budget – realistische mogelijkheden.”

Op 11-11-2022 was het dan éindelijk zover en kwam het circus tot leven. “Het feest vond plaats in de nieuwe bedrijfshal van Heutink, die op dat moment al volop in productie was. Samen met TTM hebben we hierin voor uitdagingen gestaan, maar samen de puzzel gelegd om toch de opbouw te realiseren,” legt Margriet uit. “Met TTM aan onze zij weten we gewoon dat het goedkomt.”

Hetzelfde DNA
De samenwerking tussen TTM en het Ministerie van Plezier gaat niet voor niets ver terug, vertelt Margriet. “Wat fijn is in onze samenwerking; we hebben hetzelfde DNA. We kunnen echt met elkaar lezen en schrijven. Eigenlijk hebben we aan een half woord genoeg. Naast het feit dat de samenwerking prettig is, helpt het ook dat ze bij ons in de buurt zitten. Uit de omgeving komen. Dat schakelt makkelijk. We werken gewoon goed samen.”

“TTM heeft in deze opdracht het pand op een heel bijzondere manier – letterlijk – in de spotlight gezet. Met een Gobolamp waarmee het volledige nieuwe pand uitgelicht werd. Maar ook de rode loper, die door het hele pand lag, werd aan beide zijden voorzien van verlichting. Zelfs de stellages en decoratie werden in de schijnwerpers gezet. Echt typisch TTM, ze gaan niet voor half werk!”

TTM een solide partij
“Als je op zoek bent naar een solide partner, waar je op een prettige manier mee kan samenwerken is TTM de aangewezen partij. Ze doen geen dingen die ze niet waar kunnen maken/ of beloven. Je kunt er vanuit gaan dat wat ze zeggen ze ook doen,” benadrukt Margriet.

📸: Fotografie Jorrit van de Kolk