Over ons

TTM Event Facilities levert maatwerkoplossingen in evenementen techniek. Of het nu gaat om een festival, sportevenement, congres, beursstand of corporate event; Wij denken graag mee om jouw wensen te vertalen naar technisch realiseerbare projecten. Dit doen wij met top apparatuur en zeer gemotiveerde medewerkers.

Ons team maakt het verschil

Kevin is uitvoerend projectleider. Hij maakt de planning en houdt deze nauw in de gaten. Bij de meeste projecten is hij zelf aanwezig, zodat hij alles in goede banen kan leiden.

Ook Jochem is uitvoerend projectleider en pakt projecten op van het eerste gesprek tot en met de complete uitvoering.

Willem is verantwoordelijk voor alle overkoepelende zaken. Samen met Kevin inventariseert hij de wensen van de opdrachtgever.

Rick is verantwoordelijk voor het magazijn en zorgt ervoor dat alle uitgaande materialen worden gecheckt, op tijd gereed staan en indien nodig schoongemaakt worden.

Wij werken nauw samen met een betrouwbare groep freelancers. Deze groep freelancers is volledig op elkaar ingespeeld. Het zijn harde werkers met veel technische kennis. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement wordt omgetoverd tot een aantrekkelijk geheel.

Als je op zoek bent naar een solide partner, waar je op een prettige manier mee kan samenwerken is TTM de aangewezen partij. Ze doen geen dingen die ze niet waar kunnen maken/ of beloven. Je kunt er vanuit gaan dat wat ze zeggen ze ook doen.”

Margriet BulderCreatief medewerkster van het Ministerie van Plezier

TTM is heel flexibel, komt afspraken na en neemt haar verantwoordelijkheid. Ze gaan niet weg voordat alles tot in de puntjes geregeld is. Ik zie ze dan ook meer als een partner dan als een leverancier. Ze zijn ontzettend betrokken en doen hun stinkende best voor je!”

Aline HofsteeDirecteur Organisatiebureau Plan Effect

De samenwerking was heel goed. Iedereen is heel professioneel, proactief en meedenkend. Wij werden compleet ontzorgd op het gebied van techniek. Ik stond er blanco in en heb ook geen ervaring en kennis van deze zaken. TTM kwam met een goed en gedegen advies en veel suggesties en ideeën. Op de dagen zelf was het personeel erg betrokken en verantwoordelijk. Wij vonden de samenwerking super.”

Linda de Boerdirectiesecretaresse Müller