Oplossingen

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Denk aan vergunningen, veiligheid, licht, geluid, sfeervolle aankleding en talloze andere details die je gewoon goed geregeld wilt hebben. Met onze jarenlange ervaring weten we precies waar jij als organisator op moet letten, en kun je erop vertrouwen dat alles tot in de details klopt. Wij bieden dé totaaloplossing voor jouw evenement.

Bedrijfsevents

Een bedrijfsevent is een unieke aangelegenheid die maatwerk verdient. TTM is jouw technische partner en zorgt ervoor dat jouw bedrijfsfeest perfect aansluiten op al jullie wensen. Van planning tot realisatie, wij nemen alle details uit handen. Klaar voor een feestje?

Standbouw

Je bedrijf presenteren op een beurs is een belangrijk moment. Dit is namelijk de plek waar veel (potentiële) klanten samenkomen, en deze tijdelijke ruimte fungeert als visitekaartje voor jouw bedrijf. TTM ontwerpt en realiseert een doordacht en aantrekkelijk vormgegeven beursstand.

Evenemententechniek

TTM Event Facilities is de ideale partner voor allerlei evenement. Met onze technische aankleding en inrichting maken wij jouw evenement tot een succes. Of het nu gaat om een festival, zakelijke bijeenkomst, (sport)event, bedrijfsfeest of tentfeest, TTM biedt maatwerkoplossingen van A tot Z.

Ontwerp

TTM Event Facilities brengt jouw evenement tot leven met een technisch ontwerp. Met onze speciale truss riggeng, die op elke maat te monteren is, kunnen we elk ontwerp op een veilige manier tot leven laten komen.

Projecten

Bekijk hier een greep uit onze meest recente projecten.