Update cookies preferences Skip to main content

In opdracht van Organisatiebureau Plan Effect, mochten wij tijdens de Bouwplan Thuis in Wonen beurs o.a. de audio en video voor de presentatieruimte verzorgen. Verder bouwden we meerdere standruimtes op, die we ook voorzien hebben van verlichting en video.

Referentie van Aline Hofstee, Directeur Organisatiebureau Plan Effect
Organisatiebureau Plan Effect organiseert evenementen, beurzen, festivals en congressen. “Wij hebben eigen producties en organiseren voor derden,” vertelt Aline Hofstee, eigenaresse van het bureau. “De beurs ‘Bouwplan Thuis in Wonen’ is een eigen productie. Dit is een beurs in Assen over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid,” zegt ze.

“TTM is al een aantal jaren onze vaste toeleverancier voor onder andere de trussen, podia en alle overige techniek. Ze verzorgen de volledige op- en afbouw en ondersteunen ons tijdens de beurs.” Hoe Aline in contact kwam met TTM? “Onze samenwerking is ooit ontstaan via een oud-collega van mij. Ik vind de samenwerking heel fijn. We snappen elkaar. Wij lopen hard voor hen en zij lopen hard voor ons. TTM is heel flexibel, komt afspraken na en neemt haar verantwoordelijkheid. Ze gaan niet weg voordat alles tot in de puntjes geregeld is. Ik zie ze dan ook meer als een partner dan als een leverancier. Ze zijn ontzettend betrokken en doen hun stinkende best voor je!”