Heutink Personeelsfeest

Maandag 11 december is de nieuwe Inland Terminal Deventer (ITD) geopend en is de Port of Deventer een nieuwe containerterminal rijker. De terminal is voor de gehele Regio Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen) een aanwinst waardoor de haven nog beter gebruikt kan worden voor onze opgave om de logistiek te verduurzamen.

Vele waren hiervoor genodigd en met ruim 170 gasten was het een onvergetelijk moment!
Na een korte lezing over het belang van de binnenhavens bij de verduurzaming en circulaire economie door dhr. Koppenol (Erasmus UTP) en twee  panelgesprekken is met een gezamenlijke druk op de knop en spectaculaire lichtshow de terminal officieel geopend.

De ondernemende partijen van de Inland Terminal Deventer hebben vertrouwen in de toename van vervoer over water en zien de Terminal in Deventer als een belangrijke schakel voor de logistiek van en naar Rotterdam en Antwerpen.

De Inland Terminal Deventer is de 14e terminal van de Inland Terminals Group , waardoor zij een betrouwbare grote speler zijn voor de haven van Rotterdam en Antwerpen meteen vervoer van ruim 500.000 containers per jaar

De samenwerking in de keten is hierbij essentieel. Dit werd tevens bevestigd door Gedeputeerde Erwin Hoogland, Ton Heerts (burgemeester Apeldoorn) namens Board Regio Stedendriehoek en Thomas Walder, gemeente Deventer.

Project

Opening Inland Terminal Deventer

Klant

Inland Terminal

Wat we hebben gedaan

Hoogtepunten van het project