Aankleding en evenement navigatie

Dankzij de juiste evenementnavigatie op het terrein weten bezoekers snel hun weg te vinden op uw evenement. Dit is essentieel zodat bezoekers snel en overzichtelijk kunnen zien waar ze moeten zijn voor eten en drinken, maar ook zodat ze hun weg naar nooduitgangen snel kunnen vinden.

Aankleding en evenement navigatie

Evenementnavigatie als aankleding

Evenementnavigatie wordt ook wel signage of signing genoemd en is een groot onderdeel van de aankleding van uw evenement. Het wordt dan ook vaak gecombineerd met de aankleding en (sfeer)verlichting, bijvoorbeeld in de bar-area’s. Een leeg terrein wordt dankzij signing in de juiste opmaak omgetoverd tot een aantrekkelijk geheel. Wij denken graag met u mee over de juiste plekken voor de navigatie en monteren dit vervolgens op een veilige manier.

Specialist in evenementnavigatie

TTM Event Facilities is specialist op het gebied van evenementnavigatie en is de grootste partij in Nederland op dit gebied. Wij hebben ruim 12 kilometer aan aluminium buizen in huis en kunnen daarmee meerdere grote evenementen tegelijk van geschikte evenementnavigatie op het terrein voorzien. Lowlands Festival, De Zwarte Cross, Nijmeegse Vierdaagse feesten (Matrixx), North Sea Jazz en Down the Rabbit Hole zijn, naast vele anderen evenementen, voorbeelden waar de signing door ons wordt verzorgd.

Projecten

Bekijk hier een greep uit onze meest recente projecten.