Standbouw

Staat jouw bedrijf binnenkort op een beurs? Dan is een aantrekkelijk vormgegeven beursstand een cruciaal onderdeel. Deze tijdelijke ruimte dient tijdens de beurs namelijk als visitekaartje van jouw bedrijf.

Standbouw

Standbouw op maat

Bij TTM helpen wij graag bij het technische ontwerp van jullie beursstand. We kunnen alles regelen, van truss-systemen tot verlichting en audiovisuele apparatuur. Zo hoef je zelf alleen nog maar na te denken over hoe de stand eruit moet zien, wat heb je nodig? Ruimte om te netwerken, of wil je juist producten op een toffe manier in beeld brengen?

Laat ons team los gaan op de ideeën en wensen met een ontwerp op maat. Daarbij kijken we niet alleen naar de wensen maar houden ook rekening met essentiële onderdelen die bij het ontwerp komen kijken, zoals bijvoorbeeld veiligheid en uitvoerbaarheid. Wij zorgen dat alles technisch klopt!

3D ontwerp van uw beursstand

We werken onze ontwerpen uit in overzichtelijke 3D-tekeningen die een duidelijk beeld geven van hoe de beursstand eruit komt te zien. Als dit naar tevredenheid is, dan gaan wij aan de slag met de details en realisatie. Van de benodigde audiovisuele techniek tot het ophangen van materialen en het aanleggen van stroomvoorzieningen.

Samen de beste beursstand ontwerpen

In onze ontwerpen vinden wij het belangrijk dat we dit samen met onze opdrachtgevers te doen. Door onze krachten te bundelen, komen we samen tot het beste resultaat dat volledig voldoet aan alle eisen, wensen en perfect aansluit bij de stijl van jouw bedrijf.

Projecten

Bekijk hier een greep uit onze meest recente projecten.