Evenemententechniek

TTM Event Facilities is dé ideale partner voor allerlei evenement. Met onze technische aankleding en inrichting, ondersteund met een gedegen technisch ontwerp, maken wij jouw evenement tot een succes. Of het nu gaat om een festival, zakelijke bijeenkomst, (sport)event, bedrijfsfeest of tentfeest, TTM biedt maatwerkoplossingen van A tot Z.

Evenemententechniek

Totaalontzorger voor evenementen

Je gaat een evenement organiseren en bruist waarschijnlijk al van de ideeën, in je gedachten begint het al helemaal vorm te krijgen. Maar hoe zorg je ervoor dat alles klopt, veilig is en gerealiseerd wordt? TTM Event Facilities ondersteunt je van A tot ; naast licht en geluid verzorgen wij het totaal pakket en maken alle wensen ook technisch haalbaar. We denken mee over een sfeervol, veilig, efficiënt en doordacht ontwerp en realiseren deze samen met jou. We slaan geen detail over en zorgen dat alles klopt. Van uitdenken tot ontwerp tot realisatie.

Unieke aankleding van jouw evenement

Jouw evenement is uniek en verdient een beleving op maat. Daarom draait het bij ons om het creëren van originele aankleding en oplossingen. Naast de sfeervolle afwerking zorgen we er ook voor dat alles veilig is.

Projecten

Bekijk hier een greep uit onze meest recente projecten.