Bedrijfsfeest Muller

Dit jaar bestaat Müller Fresh Food Logistics 85 jaar en Müller European Truck & Trailer Care 30 jaar. Reden voor een feestje dus. Linda de Boer, directiesecretaresse, was mede verantwoordelijk voor de organisatie van dit jubileumfeest en vertelt over de samenwerking met TTM. “Wij zijn een echt familiebedrijf en geven om een aantal jaar een ‘familiefeestje’.

We wilden vanwege de jubilea dit jaar wat groter uitpakken en naast onze medewerkers ook de klanten, relaties, netwerken en de inwoners van Holten uitnodigen. Wat resulteerde in een driedaags event met twee seminars, een open dag en een knallend personeelsfeest. Al snel kwamen we erachter dat we een professionele partij nodig hadden voor beeld, licht en geluid. We kwamen bij TTM terecht en zijn daar achteraf heel blij mee!”, vertelt Linda.

“Bij de seminars verzorgde TTM het licht, beeld en geluid. De microfoons en schermen werden geplaatst en ook hebben zij alle presentaties achter elkaar gezet, zodat dat allemaal keurig in elkaar overliep,” vertelt Linda. “We wilden dat het allemaal professioneel verliep. Geen geklungel met laptops, USB-sticks en niet-werkende schermen. Of we doen het goed, of we doen het niet.”  Bij het personeelsfeest traden diverse artiesten op, waarvoor TTM het geluid verzorgd heeft en daarnaast was er ondersteunend licht en beeldmateriaal.

“De samenwerking was heel goed. Iedereen is heel professioneel, proactief en meedenkend. Wij werden compleet ontzorgd op het gebied van techniek. Ik stond er blanco in en heb ook geen ervaring en kennis van deze zaken. TTM kwam met een goed en gedegen advies en veel suggesties en ideeën. Op de dagen zelf was het personeel erg betrokken en verantwoordelijk. Wij vonden de samenwerking super,” sluit Linda af.

Project

Bedrijfsfeest Müller

Klant

Müller

Wat we hebben gedaan

Hoogtepunten van het project

  • Previous ProjectLowlands

  • Next ProjectAardbeien drive-in